71 94 86 58 stautrupel@gmail.com

Bestil elektriker fra Stautrup El i dag.

Vi udfører alt dit elarbejde professionelt og sikkert.

Lad os udføre sikkert elarbejde i din bolig.

Elsikkerhed – hvad må du og hvad må du ikke?

Nogle elarbejder må du gerne selv udføre fx. skifte pærer, skifte en afbryder, trække en ledning fra en stikkontakt eller fra udtag til lamper, tilslutte køleskab; ovn; komfur og emhætte i stikkontakt hvor der ikke kræves værktøj, montere lamper i eksisterende udtag, skifte en opvaskemaskine – hvis der er en stophane og den rigtige stikprop og uden brug af værktøj mm.

Læs mere på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Andre elarbejder og elinstallation kræver en autoristeret elinstallatør at udføre fx opsætning af nye stikkontakter, hvidevarer hvor der kræves værktøj til elinstallation mm. Er du i tvivl om hvad du må eller om elsikkerhed, så tøv ikke med at kontakte Stautrup El.

Husk at ved ulovligt udførte elinstallationer udsætter du dig selv og dine omgivelser for livsfarlige situationer – og potentielt skader på boligen, som ikke er dækket af din forsikring.

Arbejdsområder 

Vi er kendt for kvalitet, god service og en professionel tilgang til alle opgaver – store som små fx:

 • Renovering
 • Fejlsøgning/fejlretning
 • Ombygninger
 • Nybyg
 • Byggestrøm
 • Belysning
 • Datainstallation
 • Teleinstallation
 • Antenneinstallation
 • Energioptimering
 • Udbedring af fejl ved elsyn i forbindelse med hussalg

Håndværkerfradrag

Det er muligt at få håndværkerfradrag – det såkaldte servicefradrag – på professionelt udført elarbejde. Få mere at vide om hvilke muligheder du har, og hvordan du gør for at gøre brug af muligheden. Læs også på Skat.dk.

Sikre elinstallationer

Vi har stor fokus på sikkerhed hos Stautrup El, både hos vores kunder, i vores installationer og omkring vores medabejdere. Ved hussalg skal du være opmærkom på at der er krav til Elrapport. En Elrapport danner grundlag for arbejder der skal udføres, og dem udfører vi. Kontakt os for yderligere information.

Vi er din lokale elinstallatør

Alle opgaver vi udfører sker altid i tæt samarbejde med dig som kunde. På den måde sikrer vi vores kunders tilfredshed. Vi udfører opgaver uanset størrelse lige fra at hænge lamper op, skifte en stikkontakter til elinstallation i et nyt hus. Vi tager os tid at afdække opgavens omfang i samarbejde med dig som kunde, og afgiver et uforpligtende tilbud.

Vi ikke har meget transporttid til følgende bydele hvilket gør, at vi kan udføre det aftalte el-arbejde indenfor kort tid:

Elektriker Stautrup
Elektriker Brabrand
Elektriker Tilst
Elektriker Aarhus C.
Elekriker Aabyhøj
Elektriker Trøjborg
Elektriker Risskov
Elektriker Højbjerg
Elektirker Viby

Vi har en professionel tilgang til alle opgaver
– store som små.