71 94 86 58 stautrupel@mail.dk

Elektriker Tilst.

Stautrup El er din lokale elektriker i Tilst.

Din lokale elektriker i Tilst.

Moderne elektrikerfirma

​Stautrup El er et moderne elektrikerfirma i Tilst, eller rettere er bosiddende tæt ved Tilst. Det betyder vi har kort transporttid til vores Tilst-kunder, hvilket gør os meget fleksible. Vi udfører mange forskellige typer elarbejde og elinstallationer, både små og store elopgaver for både offentlige institioner, virksomheder og private.

Kunden i centrum

Vi har altid kunden i centrum når vi udfører elinstallationer, og betyder at du kan forvente elarbejde udført i høj kvalitet, indenfor det aftalte tilbud og udført af en serviceminded og kompetent autoriseret elektriker.

Stautrup El ønsker at være din foretrukne elektriker og elinstallatør i Tilst, og det bliver vi kun ved at indfri dine forventninger til et gennemført elarbejde, udført ordentligt af en dedikeret og serviceminded elektriker.​

Billig elektriker?

Hos os får du altid en kompetent og professionel elektriker på besøg, og til en konkurrencedygtig pris, når der skal udføres både almindeligt elarbejde og større elinstallationer. Når du vælger os, er det dine ønsker og behov der vægter højest og vil du have et tilbud, hjælpes vi ad med at finde den bedste løsning til netop det elarbejde, som du skal have udført.

Vi vil meget gerne høre fra dig og du er altid velkommen til, at ringe eller skrive, hvis du har brug for en elinstallatør i Tilst kan tilbyde.

Et udsnit af hvad vi tilbyder af elarbejde i Tilst

  • El-installation og elarbejde til privat, erhverv og offentlige institutioner
  • Almindelige el-installationer som fx lampeophængning, udskiftning af stikkontakter mm.
  • Udendørsbelysning
  • El-tjek og el-eftersyn
  • Og mange flere forskellige typer elektrikeropgaver i Tilst

Kontakt os

​Med Stautrup El vil du opleve en autoriseret elinstallatør, med høj faglighed og faglig stolthed. Vi tilbyder 6 el-installatører og elektrikere med over 20 års erfaring, og du forvente en høj service og kvalitet, når vores elektriker kommer på besøg. Med andre ord; vores ekspertise som elinstallatør, er din tryghed og sikkerhed for et godt resultat og vi står inde for, at levere en gennemarbejdet og gennemført elarbejde. Og så rydder vi altid pænt op efter os.

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring på 86288658 eller skriv til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi har en professionel tilgang til alle opgaver
– store som små.