Elektriker Stautrup.

Stautrup El er din lokale elektriker i Stautrup.

Din lokale elektriker i Stautrup.

Få besøg af en professionel elektriker

Leder du efter en autoriseret elektriker i Stautrup, der står klar til at hjælpe dig med alle dine elinstallationer? Vi udfører elinstallationer i Stautrup, og står til rådighed for både privatpersoner og virksomheder. Med Stautrup El, får du besøg af en erfaren og professionel elektriker, med stor viden og årelang erfaring indenfor elinstallatør-branchen.

Din foretrukne elektriker

I samspil med os, får du overblik over opgaven der skal udføres. En tæt sparring med vores elektriker er bl.a. med til at sikre, at vi løser opgaven bedst muligt og, at den indfrier dine forventninger.

Elarbejdet udføres af en autoriseret el-installatør, og er din garanti for et højt fagligt niveau og en løsning, der lever op til kravene til et professionelt udført arbejde. Og som opfylder gældende standarder og regler. Vores mål er at at blive din foretrukne elektriker i Stautrup, med udgangspunkt i at vi lever op til dine forventninger.

Få et tilbud fra Stautrup El

​Udover at vi har fokus på at levere en professionel løsning høj kvalitet, får du med Stautrup El også konkurrencedygtige priser. Og bor du i Stautrup, kan vores elektrikere rykke ud med kort varsel.

Du aftaler et tidspunkt med elektrikeren for hvornår det passer at komme forbi, hvilket også kan være imens du er på arbejde. Inden vi afslutter elarbejdet på din bopæl sørger vi for, at løsningen virker som den skal.

Få et tilbud på dit elarbejde i dag ved at kontakte os på telefon 86 28 86 58.

Et udsnit af hvad vi tilbyder af elarbejde i Stautrup

  • El-installation og elarbejde til privat, erhverv og offentlige institutioner
  • Almindelige el-installationer som fx lampeophængning, udskiftning af stikkontakter mm.
  • Udendørsbelysning
  • El-tjek og el-eftersyn
  • Og mange flere forskellige elektrikeropgaver i Stautrup

Kontakt os

​Med Stautrup El vil du opleve en autoriseret elinstallatør, med høj faglighed og faglig stolthed. Vi tilbyder el-installatører og elektrikere med over 20 års erfaring, og du forvente en høj service og kvalitet, når vores elektriker kommer på besøg. Med andre ord; vores ekspertise som elinstallatør, er din tryghed og sikkerhed for et godt resultat og vi står inde for, at levere en gennemarbejdet og gennemført elarbejde. Og så rydder vi altid pænt op efter os.

Har du et spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så ring på telefon 86 28 86 58 eller skriv til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Vi har en professionel tilgang til alle opgaver
– store som små.