Elektriker Brabrand.

Stautrup El er din lokale elektriker i Brabrand.

Din lokale elektriker i Brabrand.

Få udført kvalitetsarbejde af din elektriker

Stautrup El udfører elinstallationer i hele Brabrand for private, erhverv og offentlige institutioner. Vi er 6 professionelle og kompetente el-installatører og elektrikere, som har mere end 20 års erfaring inden for både helt almindelige og energibesparende elinstallationer. Og vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde.

Vi følger med udviklingen i el-branchen

Hos Stautrup El får du fat en elektriker i Brabrand, der både er personlig og er faglig dygtig, og som hver gang løser elarbejdet med udgangspunkt i dine behov. Og indenfor det aftalte tilbud. Du kan selvfølgelig få udført ekstra elarbejde i de fleste tilfælde, når vi nu vi alligevel er hjemme hos dig. Vi finder ud af på stedet hvad det kræver ekstra af materialer og forbrugt tid, udover det aftalte tilbud.

Der sker hele tiden nyt indenfor el-branchen, og vi følger med denne udvikling. Vores opdaterede ekspertise er derfor din sikkerhed for, et godt og korrekt resultat og vi sørger altid for, at levere et gennemtænkt og fuldendt elarbejde. Og så vi rydder altid pænt op efter os.

Et udsnit af hvad vi tilbyder af elarbejde i Brabrand

  • El-installation og elarbejde til privat, erhverv og offentlige institutioner
  • Almindelige el-installationer som fx lampeophængning, udskiftning af stikkontakter mm.
  • Udendørsbelysning
  • El-tjek og el-eftersyn
  • Og mange flere forskelligartede elektrikeropgaver i Brabrand

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, for et gratis uforpligtende tilbud. På elarbejde, der ikke tager lang tid at udføre, aftaler vi typisk at udføre disse opgaver efter forbrugt tid og medgåede materialer. Det er vores erfaring, at det er den billigste løsning, for dig som kunde. Hør mere om dette, når du kontakter til os.

Vi har en professionel tilgang til alle opgaver
– store som små.