Elektriker Aarhus C.

Stautrup El er din lokale elektriker i Aarhus C.

Din lokale elektriker i Aarhus C.

Elektriker Aarhus C.

Bor du i Aarhus C. kan du eller virksomheden få hurtig og professionel hjælp til el-installationer. Vi tilbyder alt fra almindeligt el-tjek til reparation og installation af el. Vi er autoriserede elektrikere og servicerer hver dag både private og erhvervskunder, herunder også i Aarhus C. Stautrup El har mere end 20 års erfaring i el-branchen; det er din og virksomhedens sikkerhed for et godt resultat, når der skal løses et el-problem, laves ny el-installation, reparation af el-installation mm.

Stautrup El er tæt på

Står du og mangler en elektriker i Aarhus C., så kontakt Stautrup El. Vi ikke har meget transporttid til Aarhus C., hvilket gør at vi kan udføre det aftalte el-arbejde indenfor kort tid. Sammen med en af vores elektrikere aftales et tidspunkt på dagen til besøg, hvorefter vi kommer ud og udfører el-arbejdet. 

Elarbejdet udføres af en autoriseret el-installatør, og er din garanti for et højt fagligt niveau og en løsning, der lever op til kravene til et professionelt udført arbejde. Og som opfylder gældende standarder og regler. Vores mål er at at blive din foretrukne elektriker i Aarhus C., med udgangspunkt i at vi lever op til dine forventninger.

Få et tilbud fra Stautrup El

​Udover at vi har fokus på at levere en professionel løsning høj kvalitet, får du med Stautrup El også konkurrencedygtige priser.  Få et tilbud på dit elarbejde i dag ved at kontakte os på telefon 86 28 86 58.

Et udsnit af hvad vi tilbyder af elarbejde i Aarhus C.

  • El-installation og elarbejde til privat, erhverv og offentlige institutioner
  • Almindelige el-installationer som fx lampeophængning, udskiftning af stikkontakter mm.
  • Udendørsbelysning
  • El-tjek og el-eftersyn
  • Og mange flere forskellige elektrikeropgaver i Aarhus midtby

Vi har en professionel tilgang til alle opgaver
– store som små.